karcsusitunk

Emésztést serkentő anyagok

Keserű anyagok

feheruromA keserű anyagok emésztést serkentő hatása már évszázadok óta ismert, elvégre

ezek a hasznos anyagok fellelhetők a gyomorkeserűkben és gyógynövénylikőrökben is.
A keserű anyagokat olyan zöldségek tartalmazzák, mint például az
  • articsóka, vagy a
  • cikória, de fellelhetők néhány gyógynövényben, mint pol
  • a pitypang,
  • fehérüröm, az
  • ezerjófű, sőt néhány
  • campari-juiceaperitifben , a Campari-ben vagy az Aperol- ban is.

Valójában serkentik az epetermelést és az epeműködést,

így hozzájárulnak a zsír zavartalan megemésztéséhez.
A zsírégetésre, vagy a zsírraktárak megszüntetésére azonban – sajnos – nincsenek hatással.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!