karcsusitunk

Tök nem mindegy !

Diéta idején vitaminokban, ásványi anyagokban, rostban gazdag táplálkozással kell segíteni szervezetünket. A tök ételek, édességek reneszánszukat élik. Táplálkozásii reformerek Cegléden,- tök-bonbonnal kedveskednek az ételallergiával küszködők részére -is-.... Tovább »

Ősi édesség, vitaminbomba.

Cegléden az egészséges táplálkozás elkötelezett mesterei a népi ételek újra formálásával egészséges édességeket készítenek és kínálnak.
A csíramálé, mint „élő” táplálék újra köztudatba való helyezése ceglédi hungarikummá nőtte ki magát,- ismerkedjünk meg vele mi is:... Tovább »

Aromaterápiás masszázs, Milyen hordozó-olajat válasszak?

Feszültség,  stressz oldás,  érzelmi viharok lecsendesítésére , vagy akár kiküszöbölésére alkalmas az aromaterápiás masszázs,-  Óriási választékban kaphatók az előre összekevert aromaterápiás olajok,  de  vannak masszőrök, akik a vendég bőrének állapota szerint választják ki az olajokat, s az otthoni testápolásnál se feledkezzünk meg erről. Az illóolaj a vérárammal haladva egészen a belső szervekig eljut, ezért a… Tovább »

Tégy egy szívességet…. a testednek!

Ha még nem fedezted fel az anyagcsere fokozó zöld teát, itt az ideje, hogy Te is zöld tea hívó légy. Egzotikus, ázsiai forró italként kúszott be hétköznapi életünkbe, de nem feledkezhetünk meg egészségvédő tulajdonságairól . Gazdag antioxidánsokban, serkenti az anyagcserét, és segít a fogyásban. Egyszerűen csak élvezd az illatos zöld teát. Nagy szívességet teszel a testednek és szellemednek !... Tovább »

Koraérett, gömbölyű, és szexi.

A sárgabarack még az őszibarack és a szilva előtt megjelenik a piacokon.Mindössze három friss sárgabarack tartalmazza a szükséges A-vitamin t, és egy egészséges adag C-vitamint, káliumot és rostot.A sárgabarack tele van béta-karotinnal, antioxidánssal , amely segít semlegesíteni a szabad gyököket, amelyek károsítják a sejteket.
Az ókori rómaiak annyira lenyűgözte ez a korai érésű gyümölcs, hogy elnevezték : praecocium, azaz “koraérett -nek”.... Tovább »

A “túl kevés” is hizlalhat, együnk, hogy lefogyjunk!

Együnk, hogy lefogyjunk ! A „túl kevés „ is hizlalhat. Hetvenmillió testi sejtünk napról napra ellátást igényel – megfelelő építőanyagokkal és energiával. A hormonok, az ellenálló képesség, az izmok, az idegek és a belső szervek csak akkor tudnak dolgozni, ha minden tápanyagból   elegendő mennyiség áll rendelkezésükre. Ha ez nem így van, akkor a test fáradtsággal, rosszkedvvel,… Tovább »

Túl-hajszoltad magad?

A tavaszi fáradtság ellenszere : a vitaminbomba Idegesek, ingerlékenyek, fáradtak vagyunk. Ez vajon a tavaszi fáradság jele, kimerült a szervezet vitaminkészlete, vagy túlhajszolt életmód következménye? Tél végén a természet minden rezdülésének (hosszabb nappalok, csicsergő madarak) örülünk, sok embernek a szervezete azonban a megújulás helyett inkább a le-és kimerültség jeleit mutatja. A XXI. században is előfordulhat… Tovább »

Aszalt szilva: kívül-belül fiatalít !

Aszalt szilva Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin tartalmának köszönhetően óvja a sejteket, védelmet nyújt a daganatos-, a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen, és az idegrendszert is erősíti. Változó korba lépő nőknek is ajánlott, mivel segít visszafordítani… Tovább »

Öregedésgátló,- fiatalító étel a paradicsom.

Öregedés gátló, immunrendszer erősítő, és könnyen beszerezhető.   Miért érdemes paradicsomot enni? Számtalan oka van, de csak 10-et sorolunk fel.  1.Öregedés gátló A paradicsom rengeteg antioxidánst tartalmaz, így nem csoda, hogy mint csodanövény tett szert nagy népszerűségre a szépségiparban, hiszen öregedésgátló hatással bír, és védi a bőrt a káros UV-sugaraktól is. 2.Megóv a ráktól A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!