Termesszünk fűszereket az ablakpárkányon ! A fűszerek izgalmat visznek ételeink ízébe – azaz életünkbe.
Egészségesek, nyugtatnak, ellazítanak, vagy éppen felélénkítenek ,- és nem utolsó sorban: karcsúsítanak !... Tovább »
Szuper-táplálék: a káposzta.
Alig van kalória tartalma, laktat, finom és telis-tele van vitaminnal és ásványi-anyaggal a a káposzta.... Tovább »
Tök nem mindegy !
Diéta idején vitaminokban, ásványi anyagokban, rostban gazdag táplálkozással kell segíteni szervezetünket. A tök ételek, édességek reneszánszukat élik. Táplálkozásii reformerek Cegléden,- tök-bonbonnal kedveskednek az ételallergiával küszködők részére -is-.... Tovább »
Nélkülözhetetlen magnézium
A magnézium javítja az izmok és az idegek összehangoltságát, így lehetővé teszi, hogy a test alaposan kifárasztható legyen.Ez természetesen hosszútávon tökéletesen garantálja a fogyást.... Tovább »
Karcsúsító spárga szezon van!
Spárga: egészséges, kalóriaértéke roppant barátságos módon csak 15 kcal/ 100 g. Aszpargin tartalma vízhajtó, Zsírégető faktorai vannak,- és finom tavaszi receptet is kínálunk mellé.... Tovább »
Leolvadnak rólunk a kilók,- mint legszebb álmainkban ……
A karcsúság néha olyan egyszerű titokban rejtőzik…. 7-8 óra mély alvással lehetőséget kap a szervezet a regenerálódásra, melyhez energiát használ fel, és KARCSÚSÍT !... Tovább »
Túl-hajszoltad magad?
A tavaszi fáradtság ellenszere : a vitaminbomba Idegesek, ingerlékenyek, fáradtak vagyunk. Ez vajon a tavaszi fáradság jele, kimerült a szervezet vitaminkészlete, vagy túlhajszolt életmód következménye? Tél végén a természet minden rezdülésének (hosszabb nappalok, csicsergő madarak) örülünk, sok embernek a szervezete azonban a megújulás helyett inkább a le-és kimerültség jeleit mutatja. A XXI. században is előfordulhat… Tovább »
Tavaszi fáradtság ellen
Szervezetünkben ilyenkorra már felhalmozódik a salakanyag, ami miatt fáradékonyabbak vagyunk. Egyre nehezebben tudjuk kivédeni a megújuló vírusos influenzatámadásokat. Krónikus fáradtság? Fokozott megterhelés, stresszes élethelyzet sok olyan betegséget idéz elő, mely könnyen megelőzhető lenne. Még a tavaszi gyógynövények megjelenése előtt változtassunk táplálkozási szokásainkon, ezért a télre eltett zöldségek közül szedjük elő a sárgarépát és fogyasszunk hetente kétszer-háromszor… Tovább »